Планът е бил за отстраняването и умъртвяването му, каза в предаването Тази

...
Планът е бил за отстраняването и умъртвяването му, каза в предаването Тази
Коментари Харесай

Криминален психолог за убийството на Русев: Планът е бил за отстраняването и умъртвяването му

„ Планът е бил за отстраняването и умъртвяването му ", каза в предаването „ Тази заран “ престъпният психолог Росен Йорданов във връзка убийството на Кирил Русев, осъществено от траурен сътрудник и сина на някогашния финасов министър Стоян Александров – Петър.

" Трябвало е да заблудят полицията и да завоюват доста време, защото причинителите са предполагали, че те ще попаднат незабавно в обектива на полицията и във вниманието на служителите на реда. Няма по какъв начин да прикриеш един толкоз дълготраен спор “, подчерта Йорданов.

Единият от обвинените е Петър Александров, наследник на някогашния финансов министър Стоян Александров

„ Когато има ликвидиране първите претекстове са или любовни, или финансови, или материални. Прилича на добър проект. Подготовката е била много сериозна. След изгарянето към този момент възможностите на полицията щяха да бъдат оскъдни. Доказването на закононарушението също “, изясни Йорданов.

Той е бил поканен да посети парцел на единия от причинителите

Той разяснява и дейностите на уличените в убийството. „ Наказание. Със сигурност подготовката, която проличава от взимането на подправено име, което да камуфлира натрупа, квалифициран за кремация, непремерените дейности в изтезанията, изнасянето на персоналната карта и телефона отвън границата, демонстрират че подготовката е била по-скоро за летален излаз. Изглежда като премерено деяние. Вероятно е имало опит да се измъкне още нещо от жертвата “, сподели престъпният психолог.

Йорданов сподели, че е забавно по какъв начин, откакто причинителите са излезли с персоналната карта на жертвата, след това по какъв начин са се прибрали.

Петър Александров и съучастникът му се пробвали да кремират тялото на убития с подправени документи

Според него доста претекстът на закононарушението е доста мощен, тъй като се е желало 100% или над 100% възвръщаемост на взетата сума.

Целият раговор с Росен Йорданов - гледайте във видеото.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР